Work in progress

Vi är nu inne i en hektisk period med producerande och planering inför julshower och julkonserter 2018. Det närmar sig med stormsteg!

I år kommer vi åter igen husera på River Restaurant, där det bjuds på en underbar show i filmens tema och deras fantastiska matkomposition. På Stena Saga bjuder har vi i september premiär på vår nya popshow, som bjuder på pophits från 60-2000 talet. Vi ser mycket framemot detta och repetitionerna pågår för fullt. På Lisebergs Tyrolen är vi stolta över att även detta år få leverera all underhållning till. Detta med både partyduos och tyolerband. Julunderhållning  på Tyrolen kommer 2018 bestå av en härlig livetrio.

Samtidigt rullar vår showsäsong på, med diverse event och företagsevenemang. För att göra detta möjligt har vi med oss våra fantastiska Appearanceartister såklart. Vilket gör det möjligt för Appearance att vara på plats på flera evenemang samtidigt.

From 2017 finns vi också på ny adress, då vi flyttat in i nya lokaler. Närmare bestämt på Musikberget i samarbete med Musikutveckling Göteborg. Detta innebär inte bara störrre och bättre studio med utökad kapacitet, utan möjliggör även för oss att kunna hålla repetitioner , samt bjuda in till möten i samma lokaler.